nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Pepermuntolie 0.01 L
Pepermuntolie 0.01 L

Pepermuntolie is een etherische olie die wordt gewonnen uit de bovengrondse delen van de pepermunt. Het is een in de cosmetica en farmaceutische industriebelangrijke olie. De olie wordt verwerkt al...

Artikelnummer

O2031-10 

€ 7,95 *
Prijs per 10 mL

 

Aantal: 
Bestellen
 

Pepermuntolie is een etherische olie die wordt gewonnen uit de bovengrondse delen van de pepermunt. Het is een in de cosmetica en farmaceutische industriebelangrijke olie. De olie wordt verwerkt als smaakstof in onder meer tandpasta, mondwater en pepermuntsnoep. Pepermuntolie is een kleurloze tot lichtgele vloeistof met een dichtheid van 0,896–0,916 g/ml. Het heeft een scherpe, zeer frisse en muntachtige geur en een verkoelende en verfrissende werking.